سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی

سردار اخوان: ۲۳۰ بیمارستان سیار نیروی زمینی سپاه تاکنون در مناطق کمتر برخوردار به ارائه خدمات پرداختند

معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه گفت: تاکنون بیش از ۲۳۰ بیمارستان سیار در نقاط مختلف کشور برابر نیاز مردم به خدمات بهداشتی درمانی ارائه گردیده است و در این بیمارستان‌ها چهار میلیون نفر خدمات دریافت کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، در ایام ولادت امام حسین علیه السلام و روز پاسدار بیمارستان سیار نیروی زمینی سپاه بنا به تدبیر فرمانده نیروی زمینی سپاه و درخواست سردار مارانی فرمانده قرارگاه مدینه در بشاگرد مستقر شد.

 

معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه گفت: این نیرو یکی از مجهزترین و پیشرفته‌ترین بیمارستان‌های سیار تخصصی و فوق تخصصی خود را بنا به تدبیر فرمانده نیروی زمینی سپاه و درخواست سردار مارانی فرمانده قرارگاه مدینه از تاریخ ششم اسفندماه همزمان با اعیاد شعبانیه در منطقه عمومی سردشت بشاگرد استان هرمزگان به مدت یک هفته راه اندازی کرده است.

 

سردار احمد اخوان مهدوی فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه گفت : بیمارستان سیار آیت الله شهید صدوقی نیروی زمینی سپاه دارای ۱۰۰ تخت و ۲۵ درمانگاه تخصصی می باشد‌. این بیمارستان دارای بخش‌های کامل اتاق عمل، ریکاوری، بخش بستری، رادیولوژی ،سونوگرافی، ام‌آرآی، سی‌تی‌اسکن، اورژانس، آزمایشگاه دندانپزشکی، داروخانه، آی‌سی‌یو و سی‌اس‌آر و... می‌باشد. همچنین درمانگاه‌های تخصصی و فوق تخصصی داخلی، قلب و عروق، چشم، ارتوپد، جراحی، بیهوشی، دندانپزشکی، زنان و زایمان، اطفال، سونوگرافی، رادیولوژی، ارولوژی،گوش وحلق و بینی، عفونی، غدد، ریه، داخلی؛ مغز واعصاب، گوارش، روانپزشک، طب اورژانس و عمومی است که به مردم شهرستان بشاگرد بصورت رایگان خدمات درمانی ارائه می‌کند.

 

فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه هدف از برپایی این بیمارستان را با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری برای خدمت رسانی به مردم کم برخوردار عنوان کرد و گفت: تاکنون بیش از ۲۳۰ بیمارستان سیار در نقاط مختلف کشور برابر نیاز مردم به خدمات بهداشتی درمانی ارائه گردیده است و در این بیمارستان‌ها چهار میلیون نفر خدمات دریافت کرده‌اند.

 

سر دار اخوان اضافه کرد: توان و ظرفیت های نظام سلامت نیروی زمینی سپاه به حدی از شکوفایی رسیده است که براساس نیاز مردم در حوادث ِغیرمترقبه و بحرانها مثل زلزله سیل و..که قادر است برای ارایه خدمات درمانی بسیار سریع موثر و به موقع اقدام نماید. انعطاف پذیری ،نواوری، خلاقیت، خوداتکایی ، استاندارد سازی هم افزایی و دقت در ارائه خدمات پزشکی سازماندهی و هم افزایی از ویژگیهای این بیمارستان می باشد و کارکنان تخصصی فوق تخصصی و مدیریتی بالغ بر ۱۷۰ نفر می باشد./ فارس

ارسال نظر